detector.media
27.06.2023 17:22
До 30 червня — реєстрація на курс з чутливої журналістики «Фокус – людина»
До 30 червня — реєстрація на курс з чутливої журналістики «Фокус – людина»
Курс почнеться 3 липня, складається з 7 лекцій та триватиме три тижні.

Media Development Foundation запрошує на курс з чутливої журналістики «Фокус – людина», який стартує у межах програми «Єднання заради дії», яка впроваджується IREX за підтримки Державного департаменту США.

«Курс буде корисний тим, хто працює з дорослими та дітьми, які пережили травмуючі події: досвід війни, втрату дому та близьких, сексуальне насильство, полон і тортури», — повідомляють організатори.

Психологи та психотерапевти, а також медіаексперти розкажуть про ведення розмови, коректне реагування на емоції, шляхи уникнення повторної травматизації та способи зберегти власне психічне здоров’я під час інтерв’ю.

Окремий фокус — на роботу з внутрішньо переміщеними особами. Під час курсу буде змога дізнатися не лише про психологічні, а й юридичні особливості щодо внутрішнього переміщення. 

Курс почнеться 3 липня і триватиме три тижні. Він складається з 7 лекцій. Після кожної лекції на учасників чекатимуть короткі завдання з розбором правильних відповідей.

Авторка курсу Маргарита Тулуп — фрілансерка, комунікаційна менеджерка проєкту «Психічне здоров’я для України», авторка подкасту про життя людей з психічними розладами «Всюди — люди», ексжурналістка видань LB.ua та проєкту «Правосилля» агенції журналістських розслідувань Слідство.інфо, співзасновниця благодійного фонду «ЛаВіта», моніторка Національного превентивного механізму. Закінчила магістерську програму Школи журналістики УКУ. 

Під час навчання буде можливість:


Дедлайн реєстрації: 30 червня. Деталі програми за посиланням.

Якщо залишилися питання щодо курсу, пишіть на електронну адресу mdfoundation2014@gmail.com або у соцмережах.

Media Development Foundation — центр медіаекспертизи, який зосереджений на розширенні можливостей журналістів і медіаорганізацій. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY