detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
25.06.2023 14:16
В Одесі розпочався судовий процес у справі про викрадення росіянами блогерки з Херсона
В Одесі розпочався судовий процес у справі про викрадення росіянами блогерки з Херсона
Олена Наумова розповідала в тіктоку про життя в окупованому Херсоні. Через шість місяців від початку російської окупації її викрали та утримували в підвалі.

В Одесі розпочався судовий процес у справі про викрадення російськими окупантами виховательки дитсадка та блогерки з Херсона Олени Наумової, яку 11 днів утримували в підвалі за її проукраїнську позицію. Про це повідомив її адвокат Юрій Білоус у фейсбуці.

«Перебуваючи в окупованому Херсоні, вона відкрито висловлювалася проти російської окупації, проводила стріми у TikTok, допомагала людям в місті. В Одесі ми розпочали судовий процес у справі про воєнний злочин проти Олени», — йдеться в повідомленні.

Білоус додав, що згодом він інформуватиме про розгляд справи.

Окрім цього, сама Олена Наумова щоденно проводить прямі трансляції на своїй тікток-сторінці.

Як повідомляло Суспільне, російські військові викрали Олену Наумову 23 серпня минулого року з її будинку в тимчасово окупованому Херсоні.

Олена Наумова розповідала в тіктоку про життя в місті, яке загарбав ворог. Через шість місяців від початку російської окупації її викрали та утримували в підвалі. Згодом окупанти відпустили жінку, змусивши записати відео з вибаченнями перед армією РФ.

Фото: Юрій Білоус / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY