detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
22.06.2023 20:30
Новий телеканал Nickelodeon з українськомовним контентом запускають «1+1 media» спільно з Paramount
Новий телеканал Nickelodeon з українськомовним контентом запускають «1+1 media» спільно з Paramount
Канал демонструватиме локалізовану версію всесвітньо відомого бренду Nickelodeon, який уже понад 40 років транслює у світі шоу для дітей та підлітків.

«1+1 media» та Paramount Global запустили телеканал Nickelodeon українською мовою, повідомила пресслужба «1+1 media».

Канал демонструватиме локалізовану версію всесвітньо відомого бренду Nickelodeon, який вже понад 40 років транслює у світі шоу для дітей та підлітків.

Серед програм українською мовою канал показуватиме локалізовані популярні серіали, такі як «Небезпечний Генрі», перші сезони «Небезпечного загону», «Нейта Всемогутнього», «Касаґрандес», а також спінофи мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани» — «Табір Корал» і «Шоу Патріка Зірки». 

До кінця 2023-го глядачі зможуть подивитися понад 200 прем’єрних серій нових серіалів, зокрема «Трансформери: Нова Іскра», «Невгамовні», «Пошта Мідлмост», «Школа Монстрів», «Зоряний шлях: Вундеркінди» і «Таємниці Рок-Айленда».

У заяві Paramount Global ідеться про те, що бібліотека локалізованого контенту на каналі Nickelodeon поповнюватиметься з кожним днем. Зараз для дітей готують понад 500 годин шоу українською.

«Нашим важливим завданням є, аби українські діти мали доступ до якісного тематичного контенту саме українською мовою. Проєкти в портфоліо Nickelodeon пропонують не лише розважальний контент, але й поєднують у собі важливу освітню функцію, що відповідає нашим цілям. Водночас, вони можуть бути джерелом такого необхідного зараз натхнення. Щиро дякуємо міжнародним партнерам за ґрунтовну роботу та якісну адаптацію», — прокоментували в «1+1 media».

Читайте також: 

Фото: пресслужба «1+1 media» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY