detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
22.06.2023 17:17
«Вимкнути Путіна»: Time присвятив обкладинку нового номера і статтю плану Зеленського «виграти більше, ніж територію»
«Вимкнути Путіна»: Time присвятив обкладинку нового номера і статтю плану Зеленського «виграти більше, ніж територію»
Минулого року американський журнал опублікував на обкладинці портрет Валерія Залужного.

Американський журнал Time присвятив обкладинку нового номера і одну зі статей плану президента України Володимира Зеленського перемогти путінську пропаганду на територіях, які тимчасово окупувала Росія. Про це пише «Укрінформ» із посиланням на повідомлення редакції журналу у твітері.

У самому матеріалі журналісти розповідають про те, що Володимир Зеленський бачить перемогу не лише як звільнення української землі від російської окупації, а й як звільнення українців від впливу російського інформаційного простору.

TIME's new cover: Inside Volodymyr Zelensky's plan to beat Putin's propaganda in Russian-occupied Ukraine https://t.co/ky588Wvaw0 pic.twitter.com/kv9QBaUtjk

— TIME (@TIME) June 22, 2023

У спілкуванні з журналістами Time Зеленський, зокрема, розповів, чому росіяни не змогли перемогти в інформаційній війні під час окупації Херсона.

«Росіяни не перемогли в Херсоні, тому що всередині себе люди не підтримували Росію. Вони трималися твердо», — сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що дружина президента України Олена Зеленська та лауреатка Нобелівської премії миру Олександра Матвійчук увійшли до сотні найвпливовіших людей планети у 2023 році за версією журналу Time.

У лютому 2023-го журнал Time опублікував репортаж української журналістки Світлани Ославської про те, що довелось пережити мешканцям Ягідного на Чернігівщині після того, як 3 березня 2022-го село окупували російські військові. На обкладинці цього числа журналу — фотографія жителів Ягідного, зроблена у підвалі місцевої школи, де окупанти утримували людей протягом майже місяця, до свого відходу 30 березня.

У грудні 2022 року Time назвав «Людиною року» президента Володимира Зеленського і «дух України».

Фото: скриншот
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY