detector.media
16.06.2023 13:31
На фронті загинув звукорежисер та український військовий Іван Шульга
На фронті загинув звукорежисер та український військовий Іван Шульга
Він боронив Україну на полі бою з перших днів повномасштабного вторгнення.

Про загибель звукорежисера Івана Шульги повідомила команда StarlightMedia, частиною якої він був з 2015 року.

«Талановитий, професійний, добрий. Великий патріот своєї країни і захисник її майбутнього. З початком повномасштабного вторгнення він залишив знімальний майданчик, щоб боронити країну на полі бою», — зазначили в компанії.

Колеги нагадали слова, які Іван Шульга написав на своїй фейсбук-сторінці: «Мудрого — не одурити, чесного — не купити, мужнього — не зламати».

«Ці сильні слова сьогодні ще раз нагадують нам про те, якою великою людиною він був і що кожного дня, кожен на своєму місці ми маємо продовжувати цю боротьбу. Допоки останній ворог не залишить нашу землю, допоки кожен винний не буде покараний», — додали в StarlightMedia.

Про загибель Івана Шульги повідомили й на телеканалі «Прямий», з яким він співпрацював у якості звукорежисера прямих ефірів: «Ми згадуємо героя як привітну, креативну та відповідальну людину. У професію Івана привело захоплення музикою. Також Іван полюбляв подорожі. Телеканал “Прямий” висловлює співчуття родині загиблого. Пам’ятаємо і не пробачимо!».

Іванові було 34 роки. У нього залишився дев’ятирічний син. За даними ІМІ, Іван Шульга став 63-м медійником, який загинув в Україні внаслідок російської збройної агресії.

Команда «Детектора медіа» висловлює щирі співчуття рідним та близьким Івана Шульги. Вічна слава та вдячність Захиснику.

Фото: StarlightMedia / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY