detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
15.06.2023 13:23
Нацрада продовжила ліцензії каналу «3 tv» та «Радіо Релакс»
Нацрада продовжила ліцензії каналу «3 tv» та «Радіо Релакс»
Ліцензії продовжені на 10 років.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення продовжила ліцензію телекомпанії «3 tv» (юридична особа ТОВ «ТРК 3-Студія») з Івано-Франківська. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 15 червня.

Також Нацрада продовжила ліцензію Івано-Франківській компанії ТОВ «Бойчук-Cтудія», яке мовить під логотипом «Радіо Релакс».

Окрім цього регулятор на згаданому засіданні дозволив «Радіо Культура» Національної суспільної телерадіокомпанії України мовити зі збільшеною потужністю передавачів на підставі дозволів на тимчасове  мовлення у містах Краматорську та Костянтинівці Донецької області на частотах 91,3 МГц і 98,6 МГц. Також Нацрада анулювала  тимчасові дозволи на мовлення НСТУ в 11 населених пунктах Донецької і Луганської областей, які наразі є окупованими.

А Комунальне підприємство «Павлоградська телерадіокомпанія» Павлоградської міської ради (позивні «ПТРК») відмовилось від частоти 89,4 МГц у с. Миколаївці Дніпропетровської області. «Павлоградська телерадіокомпанія»  надалі працюватиме лише на частоті 90,3 МГц у Павлограді. Регулятор затвердив і ці зміни.

Нагадаємо, також на засіданні 15 червня Нацрада вперше зареєструвала друковані медіа.

Скриншот: Національна рада / ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY