detector.media
07.06.2023 15:32
«Еспресо» запускає нову програму «Новини: Підсумки тижня»
«Еспресо» запускає нову програму «Новини: Підсумки тижня»
Програма з ведучою Іриною Коваль виходитиме щосуботи о 21:00.

Телеканал «Еспресо» запускає нову суботню програму «Новини: Підсумки тижня» з ведучою Іриною Коваль. Про це повідомляє пресслужба мовника.

Програма виходитиме щосуботи о 21:00. Редакція обіцяє, що в її етері буде «лише про найголовніше, тільки перевірена інформація та аналіз, без фейків і псевдоекспертів».

«Протягом 30 хвилин глядачеві пропонують огляд найважливіших подій тижня, аналітику, перевірку фактів і фахові коментарі. Рубрика Фейк-Чек розвінчує міфи російської пропаганди і готується спільно із StopFake», — повідомляє «Еспресо».

Генеральна продюсерка «Еспресо» Анастасія Равва каже, що мета програми — привернути увагу глядача до  вагомих подій і тенденцій та допомогти не розгубитися в інформаційному потоці.

«Ми зробимо акценти на найважливішому і надаватимемо фахові коментарі на найбільш актуальні теми», — зазначає Равва.

25 травня телеканал «Еспресо» запустив  спільний з телеканалом ATR проєкт «Разом! Beraber!» з експертною дискусією про Крим. Програма зосереджена на правових, гуманітарних та військових питаннях, пов’язаних з Кримським півостровом та його реінтеграцією після звільнення від російської окупації.  Ведучими програми стали Христина Яцків і Айдер Муждабаєв. 

Колаж: «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY