detector.media
05.06.2023 15:37
MEGOGO показуватиме в етері каналів персональну рекламу для глядачів
MEGOGO показуватиме в етері каналів персональну рекламу для глядачів
Медіасервіс MEGOGO запустив функцію таргетованої реклами в етерах телеканалів.

Український медіасервіс MEGOGO у партнерстві з технологічним медіасейлз-хаусом Vidzone запустили функцію таргетованої реклами в етерах телеканалів. Про це повідомляє пресслужба MEGOGO.

Нове рішення від Vidzone створене на основі технологічних розробок компанії Adtelligent, яка працює в галузі рекламних технологій.

Як стверджують у MEGOGO, рішення «дозволяє таргетувати рекламні повідомлення в етерах лінійних ТБ-каналів з такою ж ефективністю, як і рекламу на диджитал-майданчиках», тобто формувати персональний рекламний блок для кожного користувача ОТТ-сервісу. До проєкту також долучився український телевізійний сервіс youtv. 

Розміщений телеканалом рекламний або анонсний блок замінюється персоналізованою рекламою для кожного користувача, що бачить контент. 

 

Медіасервіс MEGOGO планує тестувати та розширювати список каналів з функціями персоналізованої реклами. 

Вставка персоналізованої відеореклами вже доступна на таких каналах: міжнародному History, українських 24-му, Еспресо, XSPORT+, NOW Series та каналах MEGOGO ГОНГ і MEGOGO LIVE. 

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Працює в країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.  Доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту.

Графіка: MEGOGO Loyalty

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY