detector.media
30.05.2023 11:29
Байдак, Трембовецький та збір на ЗСУ: деталі трансляції фіналу Ліги Європи на MEGOGO
Байдак, Трембовецький та збір на ЗСУ: деталі трансляції фіналу Ліги Європи на MEGOGO
Василь Байдак та Костянтин Трембовецький коментуватимуть фінал Ліги Європи на MEGOGO

Український комік Василь Байдак та актор, сценарист і гуморист Костянтин Трембовецький спробують себе у ролі спортивних коментаторів для допомоги ЗСУ. Вже 31-го травня вони коментуватимуть гру «Севілья» – «Рома» у фіналі Ліги Європи на MEGOGО на альтернативній аудіодоріжці. 

Основна трансляція розпочнеться зі студійного мовлення о 21:00, альтернативна – близько 21:30. Сам початок матчу запланований на 22:00. 

Під час ефіру пройде благодійний збір на автомобіль та дрон для ЗСУ. Ціль – 600 тис. грн. Задонатити кошти можна буде через QR-код на екрані та за посиланням під трансляцією. 

Фінал на основній доріжці коментуватимуть Віталій Кравченко та Вадим Шевякін. Щоб включити аудіодоріжку із  коментаторами, необхідно зайти в «Налаштування» на самій трансляції, далі вибрати «Аудіодоріжка» і натиснути на «Альтернативна».

Матч доступний для перегляду за передплатами «Максимальна» та «Спорт» на MEGOGO. Також відеотрансляція з коментарями Байдака і Трембовецького (без показу матчу) можна буде переглянути на YouTube-каналі «Самвидав».  

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям і має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі збірної України з футболу в рамках відбору до Чемпіонату Європи-2024 з футболу,  Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, Суперкубок УЄФА, La Liga, Ligue 1, Serie A, Кубок Іспанії (Copa del Rey), Кубок Німеччини (DFB-Pokal), Кубок Італії, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, та багато іншого.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY