detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
29.05.2023 09:02
Зеленський: Україна поставить крапку в історії московської деспотії проти різних народів
Зеленський: Україна поставить крапку в історії московської деспотії проти різних народів
Президент: Сила — в людях, в містах, у житті. А коли зневажають і життя, і людей, і культуру, буде тільки програш. Навіть сотні «Шахедів» не врятують, лише додадуть ганьби Росії.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна поставить крапку в історії московської деспотії, яка довго несла поневолення різним народам. Про це він сказав у своєму вечірньому зверненні.

«Київ та всі наші міста, вся наша Україна поставлять крапку в історії московської деспотії, яка дуже довго і дуже різним народам несла поневолення. Її не врятують ані "Шахеди", ані будь-які інші засоби терору, які вона принизливо шукає по світу.

Бо сила — вона в людях, в містах, у житті. А коли зневажають і життя, і людей, і найбільш вагомі для культури міста, буде тільки програш. Програш для Росії. Навіть сотні "Шахедів" від цього її не врятують, лише додадуть ганьби Росії», — сказав Зеленський.

Президент також прокоментував чергову нічну атаку безпілотників на Київ, повідомивши, що в ніч на неділю в межах столиці та області збили 36 дронів.

«Саме так Росія відзначає День нашого древнього Києва. За свою історію Київ бачив різні підлості від загарбників. Пережив їх усіх — переживе і рашистів. Жодного з них тут не буде!» — заявив президент.

Читайте також:

Фото: скриншот
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY