detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
27.05.2023 12:35
«Прийшов час повертати своє»: Валерій Залужний опублікував відео з молитвою за визволення України
«Прийшов час повертати своє»: Валерій Залужний опублікував відео з молитвою за визволення України
Відео з молитвою «Благословіть наш рішучий наступ!» вийшло в рамках кампанії з інформаційної підтримки Збройних Сил.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив у своїх соцмережах відеоролик з молитвою за визволення України, підписавши його словами «Прийшов час повертати своє». 

Як зазначила пресслужба Генерального штабу ЗСУ, відео з молитвою «Благословіть наш рішучий наступ!», присвяченою визволенню України від російських загарбників, вийшло в рамках кампанії з інформаційної підтримки Збройних Сил.

На створення відеоролика авторів надихнула Молитва українського націоналіста, яку ще в 1920-х роках написав Осип Мащак.

«Але текст тут зовсім інший. Це Молитва за визволення України. З такими словами та думками наші героїчні воїни йдуть у наступ, щоб звільнити Україну від російських окупантів і підняти Прапор Перемоги», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно військова тероборони Києва, інструкторка з тактичної медицини Марія Назарова у своєму твіттері запустила інтерактивний флешмоб, у якому зіставляють світлини до і під час війни.

Підписи під світлинами мають приблизно такий зміст: «ця людина воює, щоб ця могла розважатися», при цьому йдеться про одну й ту саму особу.

Флешмоб, зокрема, підтримали звільнений з полону росіян Максим Колесніков, військовий лікар Андрій Сем’янків, відомий як блогер Medgoblin, лікар, музикант і радіоведучий Андрій Жолоб, журналіст і телеведучий Віктор Біщук, музикант гурту «КораЛЛі» Михайло Адамчак та багато інших.

Фото: The Economist

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY