detector.media
27.05.2023 00:42
2 червня «Біржовий університет» та «Мінфін» запрошують всіх, хто цікавиться інвестиціями, на церемонію нагородження Fin Blogger Award
2 червня «Біржовий університет» та «Мінфін» запрошують всіх, хто цікавиться інвестиціями, на церемонію нагородження Fin Blogger Award
Fin Blogger Award збирає найвідоміших інвесторів країни, які поділяться з гостями своїм досвідом пасивного заробітку.

«Біржовий університет» та «Мінфін» запрошують всіх, хто цікавиться інвестиціями, на церемонію нагородження Fin Blogger Award, що відбудеться 2 червня у Києві на території Unit.City (Дорогожицька, 3). 

Це перша в Україні професійна премія для блогерів, які розвивають культуру інвестування в країні. Цьогоріч участь боротьбі за звання найкращого беруть участь 33 фінансових експерти у 6 номінаціях. 

У програмі заходу заплановані виступи спікерів-гостей та панельна дискусія з переможцями наприкінці. Фінансові експерти та лідери думок поділяться досвідом інвестування та розкажуть:

Це будуть Мирослав Король, Павло Бойко, Юлія Баткалова, Ксенія Губанова, Дмитро Карпіловський, Михайло Пацан, Павло Корева, Пилип Олійник та інші.

Під час заходу офіційно оголосять переможців Fin Blogger Award 2023 у таких номінаціях: «Найкращий YouTube-канал», «Найкращий експертний інстаблог», «Найкращий Telegram-канал про інвестиції», «Найвпливовіший інвестиційний інфлюенсер», «Розвиток фінансової грамотності дітей», «Майбутній лідер фінансового блогінгу». 

Під час заходу виступить Євген Хмара —  піаніст-віртуоз України. По завершенню всіх чекає нетворкінг, нові знайомства, а також фуршет.  

Будь-хто може потрапити на урочисту церемонію нагородження переможців та познайомитися з лідерами думок у ніші фінансів особисто.

Вартість квитка на церемонію нагородження 一 500 грн. Всі гроші підуть на соціальний проєкт із розвитку фінансової освіти дітей 一 літній табір фінансової грамотності.

Купити квиток можна за посиланням: https://www.project.minfin.com.ua/fin-blogger-award-2023.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY