detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
24.05.2023 10:21
Єврокомісія запрошує молодих журналістів на програму Youth4regions
Єврокомісія запрошує молодих журналістів на програму Youth4regions
Взяти участь можуть журналісти віком від 18 до 30 років, які цікавляться політикою ЄС у своєму регіоні, навчаються на факультеті журналістики або мають до двох років досвіду у сфері й ніколи раніше не брали участі в програмі.

Європейська комісія запрошує молодих журналістів на програму Youth4Regions. Про це повідомляє Media Development Foundation

Взяти участь у програмі можуть учасники віком від 18 до 30 років, які цікавляться політикою ЄС у своєму регіоні, мають громадянство України, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови або однієї з країн ЄС та навчаються на факультеті журналістики або мають до двох років досвіду у сфері й ніколи раніше не брали участі в Youth4Regions.

Учасникам пропонують:

Також учасники можуть здобути премію Megalizzi – Niedzielski prize для журналістів-початківців.

Організатори забезпечать акредитацію на події та покриють витрати за проживання, харчування та проїзд. Детальніше про умови тут.

Щоб узяти участь, потрібно заповнити онлайн-заявку англійською, а також надіслати резюме та матеріал (стаття від 2500 до 6250 слів або фото- чи відеорепортаж на 2–3 хвилини про проєкти, що фінансуються ЄС).

Дедлайн подання заявки — 10 липня.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY