detector.media
23.05.2023 10:52
Медіаменеджер Іван Букрєєв очолить департамент управління контентом «1+1 media»
Медіаменеджер Іван Букрєєв очолить департамент управління контентом «1+1 media»
Метою нового департаменту є забезпечити провідні позиції групи як контент-медіатора в Україні, повідомляють в «1+1».

22 травня до команди «1+1 media» приєднався медіаменеджер Іван Букрєєв. Він очолить новостворений департамент управління контентом медіагрупи.

Як повідомляє медіа, метою нового департаменту є забезпечити провідні позиції групи як контент-медіатора в Україні.

Зокрема, для цього особлива увага буде зосереджена на оновленні контентної стратегії медіагрупи, залученні зовнішніх грантів та інвестицій, копродакшені та пошуку ефективних моделей виробництва контенту тощо. 

«В умовах великої війни та макроекономічної кризи для медіаринку величезне значення набуває питання контенту. Протягом останнього турбулентного року 1+1 media працювала над пошуком усіляких рішень і можливостей для створення різноманітного контенту, який посилить наші позиції, буде актуальним як для внутрішньої аудиторії, так і для міжнародної, відповідаючи запитам суспільства та партнерів. Очевидно, що цей напрям потребує окремої стратегії та управління, тож ключовою задачею для Івана є створення внутрішнього центру експертизи щодо управління контентом медіагрупи», — прокоментував призначення СЕО «1+1 media» Ярослав Пахольчук,.

«Дуже радий повернутись у компанію, з якої почався мій шлях у медіа майже двадцять років тому. За час моєї відсутності 1+1 встиг перетворитись з каналу №1 в Україні на потужну та диверсифіковану медіагрупу. Сподіваюсь допомогти дружній команді 1+1 media досягти нових висот», — прокоментував своє призначення Іван Букрєєв.

Іван Букрєєв — медіаменеджер з понад 20-річним стажем роботи. П’ять років працював на телеканалі «1+1», де з 2007 року був керівником відділу стратегічних закупівель прав на формати програм і прав в інтернеті телеканалу. З 2012 до 2022 очолював Департамент розвитку нових телеканалів у «Медіа Групі Україна», був директором телеканалів «НЛО TV» та «Індиго TV». Також є продюсером фільмів «Інфоголік», «Зустріч однокласників», «Бурштинові копи».

Фото: «1+1 media»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY