detector.media
19.05.2023 21:36
Журналіст «Радіо Свобода» Мар'ян Кушнір отримав спецвідзнаку Bucha Journalism Conference
Журналіст «Радіо Свобода» Мар'ян Кушнір отримав спецвідзнаку Bucha Journalism Conference
Мар’ян Кушнір з 2022 року активно висвітлює події, пов’язані з повномасштабним вторгненням Росії в Україну.

Журналіст, воєнкор «Радіо Свобода» Мар'ян Кушнір отримав спеціальну відзнаку від Bucha Journalism Conference, яка пройшла 19 травня в Бучі. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Нагороду Кушнір отримав за «непохитність відданості принципам і цінностям журналістської професії та винятковій мужності під час російсько-української війни».

Фото: «Радіо Свобода»

Мар'ян Кушнір працює на «Радіо Свобода» з 2015 року, з 2022 року він активно висвітлює події, пов’язані з повномасштабним вторгненням Росії в Україну.

У березні 2022 року  Кушнір, виконуючи редакційне завдання, постраждав унаслідок удару російських військ на Київщині — у нього діагностували контузію.

У червні 2022 року Кушнір був одним із журналістів «Радіо Свобода», яких відзначив державними нагородами президент України Володимир Зеленський.

Читайте також:

19 травня в Бучі пройшла одноденна конференція Bucha Journalism Conference на тему «Роль журналістики під час війн і криз». Це спільний захід громадської організації Media Development Foundation та онлайн-видання «Українська правда». 

Конференція стала майданчиком для обговорення аспектів роботи журналістів в умовах повномасштабної війни, ролі професійних медіа у висвітленні воєнних злочинів та порушень прав людини.  

Фото: сайт «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY