detector.media
19.05.2023 10:21
26 травня — конференція «Україна: стійкість зв'язку та інтернету під час війни»
26 травня — конференція «Україна: стійкість зв'язку та інтернету під час війни»
Участь у конференції візьмуть близько 70 представників українських інтернет-провайдерів (ISP), телекомунікаційних компаній, громадянського суспільства й уряду.

У п’ятницю 26 травня, у Києві відбудеться конференція «Україна: стійкість зв'язку та інтернету під час війни», яку проводить ГО «Інтерньюз-Україна» спільно з канадською неурядовою технологічною організацією eQualitie за підтримки Міністерства цифрової трансформації.

Захід стане першим за час повномасштабного вторгнення майданчиком для обговорення координації приватного сектору, уряду та західних партнерів у відновленні телекомунікаційної інфраструктури України та Держспецзв'язку. Також захід стане першим за час повномасштабного вторгнення майданчиком для зустрічі представників телекомунікаційної сфери та дозволить обговорити потреби відновлення телекомунікаційної інфраструктури України та співпрацю між приватним сектором, урядом та західними партнерами у відновленні.

ПІД ЧАС КОНФЕРЕНЦІЇ УЧАСНИКИ ОБГОВОРЯТЬ:
ПІД ЧАС КОНФЕРЕНЦІЇ ВИСТУПАТИМУТЬ:

Участь у конференції візьмуть близько 70 представників українських інтернет-провайдерів (ISP), телекомунікаційних компаній, громадянського суспільства й уряду для обміну ідеями та досвідом щодо підтримки телекомунікаційних та інтернет-послуг в Україні під час війни, а також обговорення поточних потреб у відновленні телекомунікаційної інфраструктури.

Окремим питанням конференції буде дискусія про можливості підтримки зв’язку з українським населенням на тимчасово окупованих територіях та відновлення зв’язку на деокупованих територіях.

Коли: 26 травня, п'ятниця, 11:00 — 18:00.

Мова конференції: українська та англійська (синхронний переклад).

Формат проведення: офлайн (Київ, Україна). Місце і деталі проведення організатори надішлють після підтвердження реєстрації.

Організатори запрошують представників телекомунікаційної галузі, урядових інституцій та громадянського суспільства до участі.

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь онлайн або через e-mail: jbabko@internews.ua, Юлія Бабко, до 24 травня, 16:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY