detector.media
18.05.2023 16:28
LetsData шукає aналітикa/иню у сфері комунікацій та медіа
LetsData шукає aналітикa/иню у сфері комунікацій та медіа
Заявку (короткий супровідний лист та CV) англійською або українською мовою із зазначенням суми очікуваної компенсації надсилайте не пізніше 21 травня.

Про нас:

LetsData — це соціально впливовий український стартап, який розробляє рішення на основі штучного інтелекту, що допомагає організаціям передбачати та керувати ризиками та можливостями, пов'язаними з комунікаціями. 

LetsData — це B2G/B2B Saas на основі підписки для державних установ, середніх і великих брендів та громадських організацій. Засновники LetsData: CEO Андрій Кусий та COO Ксенія Іллюк

Наша глобальна мета — стати провідною компанією, що допомагає організаціям будувати їхню комунікаційну стійкість. 

Ми також маємо багато перемог у різноманітних заходах, спрямованих на зростання та розвиток компанії. Наприклад, нещодавно здобули перемогу в акселераторі Startup Wise Guys, на пітчинговій сесії Select USA, акселераторі SiBB у Берліні, брали участь у фестивалі OMR, вистуали у бізнес-школі ESC. Також у нас є багато органічних згадок в українських та закордонних ЗМІ, зокрема TIME, ABC News та інші.

Формат: віддалено, full-time (за результатами співбесіди part-time)

Досвід роботи: від 3 років досвіду у сфері аналізу інформації. 

Про вакансію:

Ми шукаємо відкритого, допитливого та кваліфікованого фахівця/чиню для забезпечення моніторингу, досліджень та аналітичної підтримки команди LetsData з використанням штучного інтелекту для передбачення комунікаційних ризиків та можливостей в умовах зловмисного інформаційного впливу.

У зв'язку з розширенням роботи, LetsData шукає аналітика/иню для підтримки діяльності в декількох проєктах, пов'язаних з медіадискурсом та зловмисними інформаційними операціями в онлайн-медіа та соціальних мережах, включаючи дезінформацію та мову ворожнечі.

Потенційний ріст: удосконалюй свої навички, щоб стати strong middle або senior спеціалістом/кою, вести проєкти, пропонувати та керувати пошуковими напрямками досліджень.

Навички та досвід: 

Обов'язки:

Переваги:

Контакти:

Якщо є бажання приєднатися до команди LetsData, будь ласка, надішли свою заявку (короткий супровідний лист та CV) англійською або українською мовою із зазначенням суми очікуваної компенсації на адресу info@letsdata.net якомога швидше, але не пізніше 21 травня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY