detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.05.2023 11:05
«Війна між нами була неминуча»: 19 травня у спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром» на «1+1 Україна» — велике інтерв’ю з Будановим
«Війна між нами була неминуча»: 19 травня у спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром» на «1+1 Україна» — велике інтерв’ю з Будановим
В інтервʼю керівник української розвідки розповів не лише про військові таємниці, а й про особисте.

Завтра, 19 травня, о 21:30 на каналі «1+1 Україна» вийде четверта серія спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром». Героєм цього випуску буде начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Канал покаже повну версію інтерв’ю з головним розвідником України, де той розповість деякі військові таємниці, які вже можна озвучувати.

Яка кількість десанту планувала захопити Київ, що насправді означали колони військової техніки в перші дні повномасштабного вторгнення, як ГУР дізнається необхідну інформацію та до чого треба готуватись після перемоги України — про це і не тільки йтиметься в розмові Дмитра Комарова та Кирила Буданова.

Серед іншого, під час розмови з Дмитром Комаровим керівник ГУР розповів, коли росіяни насправді розпочали підготовку до війни в Україні.

«Активно Росія почала готуватися до агресії проти України з 2007 року. У 2014 році вони скористалися зручним для них моментом. Скажу так: не було б подій 2014 року це нічого б не змінило. Війна між нами була неминуча», — сказав Буданов.

Також герой четвертого випуску «Рік. За кадром» розповість про план росіян напасти на Україну в 2021 році і пояснить, чому їм це не вдалось.  

Під час інтервʼю Кирило Буданов поділиться й особистим: зізнається, що змусило його плакати і які рішення для нього є найскладнішими, а ще поділиться спогадами про місто свого дитинства, яке мріє відвідати після перемоги України. 

Читайте також:

Нагадаємо, документальний фільм «Рік» Дмитра Комарова вийшов у річницю повномасштабної війни Росії проти України. Обидві частини стрічки транслював загальнонаціональний телемарафон, а на ютуб-каналі Комарова «Світ навиворіт» сумарна кількість переглядів обох частин на цей момент становить близько 9 мільйонів (тут і тут).

Як писав «Детектор медіа», у квітні 2023-го стало відомо, що «1+1» покаже спецпроєкт «Рік. За кадром», куди ввійшло те, що лишилося за кадром фільму «Рік», зокрема повні версії інтерв’ю з Володимиром Зеленським, Олексієм Резніковим, Кирилом Будановим і Валерієм Залужним.  

28 квітня у першому випуску проєкту «Рік. За кадром» показали повне інтерв’ю з Володимиром Зеленським. 

Крім цього, раніше ми повідомляли, що телеведучий і журналіст Дмитро Комаров потрапив під ворожий обстріл біля Антонівського мосту в Херсоні. Це сталося через кілька днів після деокупації міста.

У липні 2022-го Комаров переказав на підтримку української армії один мільйон гривень. Ці гроші він отримав від продажу власного «рідкісного авто».

Як стало відомо у квітні 2022 року, Комарову заборонили в'їзд до Росії на 50 років — до 2072 року.

Також Дмитра Комарова в Росії оголосили «ворогом народу» за його громадянську позицію.

Фото: канал «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY