detector.media
15.05.2023 13:21
ICTV2 покаже премʼєру детективу «Слідаки»
ICTV2 покаже премʼєру детективу «Слідаки»
Серіал знято у форматі скриптед-реаліті.

У вівторок, 23 травня, телеканал ICTV2 покаже премʼєру 24-серійного іронічного детективу «Слідаки». Про це повідомляє пресслужба StarLightMedia.

Серіал транслюватиметься з вівторка по четвер о 18:00 на ICTV2. «Слідаки» знято у форматі скриптед-реаліті з елементами комедії. В основу сюжету, як стверджує медіагрупа, покладено реальні історії.  

«У серіалі покажуть розповсюджені правопорушення, з якими може стикнутися кожен українець. А головне — це народні герої, в яких можна впізнати себе, і які завдяки своєму українському характеру вміють викликати усмішку навіть у найважчих ситуаціях. Дія серіалу відбувається у маленькому українському містечку. Його назва не відома, але не без причини. Події серіалу можуть статися будь-де в Україні, тому кожен глядач упізнає своє місто», — повідомляє медіагрупа.

«Головні герої — скурпульозний до деталей, найдосвідченіший поліцейський відділку Олександр Данилюк та слідчий-інтелектуал Дмитро Ткаченко. Вони працюють у звичайному слідчому відділі невеликого українського містечка. З ними працюють оперативники Тетяна Василенко та Денис Сергієнко. А також ІТ-спеціаліст Сашко — дружній і відкритий самоук у відділку, справжній комп’ютерний геній. Вони справжні слідаки, які ведуть розслідування усіх справ свого міста і завжди знаходять кривдників», — зазначає пресслужба.

Зйомки серіалу проходили у 2021 році, його премʼєра ще тоді була запланована на весну 2023-го. 

У серіалі знімались актори Володимир Мельник, В’ячеслав Василюк, Вікторія Муштей, Владислав Гончаров, Іван Жилюк, Анна Богдан, Максим Кириченко, Ольга Яцкевич. Режисери: Євгеній Чернишов, Віктор Сухобрус. 

2 травня на телеканалі ICTV2 відбулась прем'єра 12-серійного детективу «Гарячий», — першого серіалу виробництва ICTV, зйомки якого поновилися після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

Фото: StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY