detector.media
13.05.2023 12:22
18 травня — тренінги для журналістів у межах «Bucha Journalism Conference-2023»
18 травня — тренінги для журналістів у межах «Bucha Journalism Conference-2023»
Тренінги для журналістів від Bellingcat, Dart Centre і ULAG.

18 травня у Києві з 10:00 по 17:00 Media Development Foundation разом з партнерами проведе тренінги для журналістів, які працюють з чутливими темами, розслідують воєнні злочини та документують порушення прав людини під час війни.

Журналістика травми

Тренер: Гевін Різ, старший радник з навчальних програм та інновацій у The Dart Center for Journalism and Trauma — проєкт Вищої школи журналістики Колумбійського університету, присвячений інноваційному та етичному висвітленню новин про насильство, конфлікти та трагедії.

Розслідування в умовах війни

Тренер: Майкл Шелдон, дослідник Bellingcat — незалежного міжнародного колективу дослідників, слідчих і громадянських журналістів, які використовують OSINT — відкриті джерела та соціальні мережі для розслідування різноманітних тем.

Документування воєнних злочинів

Тренер: Арʼє Мора, представник Ukrainian Legal Advisory Group — української правозахисної організації, яка фокусується на правосудді в умовах збройного конфлікту, а також консультант WITNESS — міжнародної організації, що спеціалізується на захисті прав людини за допомогою фото, відео та технологій, зокрема документуванні злочинів та порушень прав людини.

Дедлайн реєстрації: 16 травня. Реєстрація за посиланням.

Під час тренінгів буде переклад. Про локацію ми повідомимо у листі з підтвердженням згодом після дедлайну реєстрації. 

«Bucha Journalism Conference» – одноденна конференція, яку організовують громадська організація Media Development Foundation і медіа «Українська правда». Конференція має на меті захистити історичну пам'ять України, а також закликати до медійників у всьому світі й висвітлювати події трагічних днів, коли українські і іноземні журналісти побачили наслідки російської окупації у Бучі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY