detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
10.05.2023 10:40
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 травня 2023 року
День Європи проти побєдобєсія.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Із головним консультантом кабінету керівника Офісу президента Олегом Гавришем у блоці телеканалу «Рада» обговорили санкції проти Росії.

Про визнання політики Путіна «рашизмом», порівняння Другої світової війни з війною Росії проти України, ситуацію на передовій та контрнаступ говорили з політичним коментатором Валентином Гладких

Також про контрнаступ говорили з політичним оглядачем Володимиром Фесенком. Він вважав, що росіяни самі не звільнять Крим, а також критикував партнерів України за затримки постачання озброєння та відмову надавати авіацію.

Політичний коментатор Олексій Буряченко включився, щоб озвучити свої очікування російських провокацій 9 травня. Тему російського «побєдобєсія» також  коментував універсальний оглядач Георгій Біркадзе.

Про святкування 9 травня Дня Європи говорили з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком.

Крім того, команда телеканалу «Рада» організувала виїзну гостьову студію на Лютізькому плацдармі (Київщина), у якій працювали Тетяна Гончарова та Вадим Колодійчук. Загалом телеканал мав цієї доби дванадцять годин етерного часу.


У блоці «1+1» про День Європи говорили з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу»). У блоці телеканалів ICTV та СТБ цю тему коментував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY