detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
09.05.2023 13:40
«Приватбанк» виділив 3 мільйони гривень на розвиток свого ютуб-каналу
«Приватбанк» виділив 3 мільйони гривень на розвиток свого ютуб-каналу
Розробкою каналу для банку займатиметься фірма «Авардс Медіа».

Комерційний банк «Приватбанк» 17 квітня уклав угоду з фірмою «Авардс Медіа» про рекламні та маркетингові послуги на 2,90 млн грн.

Електронні торги провели на майданчику банку в два етапи, а потім відзвітували про договір у системі Prozorro, повідомляють «Наші гроші».

За договором, «Авардс Медіа» надасть послуги онлайн-медійного агентства, а саме розвине ютуб-канал банку. Вона розробить три ідеї формату каналу, проведе кастинг, створить відеоролики, забезпечить їхнє просування, займатиметься контент-менеджментом та інтеграціями з блогерами. Половину вартості договору сплатять наперед, а решту — після надання послуг.

Бюджет закупівлі становив 4,09 мільйони гривень. Ціна переможця виявилась на 29% нижчою. У переможця було два конкуренти, проте інформація про цих учасників не розкривається.

Як пишуть «Наші гроші», засновниками київської «Авардс Медіа» є Степан Михайлов і Сергій Бєлоусов, а керує нею Алеся Григоренко. Офіційна електронна пошта фірми am@air.io належить компанії «AIR Media-Tech», яку Михайлов і Бєлоусов заснували в Канаді. Вона створює сервіси для розвитку, збільшення доходу та підвищення впізнаваності креаторів, відеоконтенту і брендів на диджитал-платформах. Компанія є сертифікованим партнером YouTube.

Нагадаємо, раніше «ПриватБанк» запустив новий сервіс: картки українських банків можна поповнити на касах.

Фото: apostrophe.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY