detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
09.05.2023 12:40
ІМІ запускає мікрогранти для підтримки регіональних медіаініціатив
ІМІ запускає мікрогранти для підтримки регіональних медіаініціатив
Кошти виділять на створення антикорупційних розслідувань, матеріалів на теми прав людини, життя вразливих груп населення, реабілітації постраждалих від війни, ветеранів та екологічні проблеми.

Громадська організація «Інститут масової інформації» відкриває фінансову підтримку для регіональних медіаініціатив, які бажають висвітлювати суспільно важливі та чутливі питання.

Як повідомляє ІМІ, мікрогранти надаватимуть у межах проєкту «Підтримка активних громадян під тиском в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У рамках проєкту буде підтримано 50 регіональних медіаініціатив, які отримають фінансову допомогу в сумі, еквівалентній 650 євро. Регіональні медіаініціативи, які підтримає IMI, охоплюватимуть написання матеріалів, створення відео- та фоторепортажів на такі теми:

Для отримання гранту вітається співпраця регіональних медіа з місцевими спільнотами активних громадян, ветеранів, нацменшин. 

Для участі в проєкті потрібно заповнити електронну форму. Дедлайн подання заявок — 9 червня 2023 року.

Нагадаємо, у лютому Інститут масової інформації у співпраці з міжнародною організацією Internews проводив конкурс мінігрантів для незалежних медіа та медійних громадських організацій.

Фото: fundsforngos.org
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY