detector.media
04.05.2023 14:20
Ольга Мирович, «Львівський медіафорум»: LMF 2023 відбудеться на новій локації і в оновленому форматі
Ольга Мирович, «Львівський медіафорум»: LMF 2023 відбудеться на новій локації і в оновленому форматі
Ольга Мирович: З огляду на локацію ми мусимо обмежити кількість учасників, які долучаться наживо.

Керівниця громадської організації «Львівський медіафорум» Ольга Мирович повідомила, що LMF 2023 відбудеться  25–27 травня на новій локації і в оновленому форматі.  

В ексклюзивному коментарі «Детектору медіа» Мирович розповіла, що це буде безпечне й водночас зручне укриття у Львові, обладнане всім необхідним, щоб присутні почувалися комфортно.

«З огляду на локацію ми мусимо обмежити кількість учасників, які долучаться наживо. Якщо у звичному форматі Медіафорум мав понад тисячу учасників, то цього року — значно менше: щонайбільше триста п’ятдесят — чотириста осіб. Тому ми вирішили відмовитись від продажу квитків: вхід — лише за запрошеннями. Але оскільки ми змушені зібрати менше людей, то використаємо цей камерний формат, щоб до дискусій були долучені не лише спікери, а й учасники», — каже Ольга Мирович.

За її словами, наразі не можна оприлюднити імен усіх спікерів і спікерок, але кількох назвати вже є можливість, серед них:  

Більше імен «Львівський медіафорум» обіцяє оприлюднити ближче до події.

«Одним із завдань є адвокація України в міжнародних професійних колах. Саме тому ми намагаємось збалансувати склад спікерів та учасників так, щоб серед них були не лише ті, хто нас безумовно підтримує, а й помірковані скептики. Крім того, це нагода для українського громадянського суспільства зробити zoom out і краще зрозуміти логіку десижнмейкерів та експертів з країн Європи та США, наблизитись до розуміння того, як нам знаходити точки перетину та спільні рішення. Важливими стануть також питання відбудови й пошук відповідей на те, якою вона має бути, хто повинен брати в ній участь та як будувати суспільний діалог навколо неї», — каже Мирович.

Також LMF у 2023 році хоче off the records обговорити з українськими колегами формування «one voice» України на міжнародній арені й пошук консенсусу всередині суспільства.  

Для тих, хто не зможе долучитись до конференції, буде пряма трансляція подій із можливістю ставити запитання спікерам. Згодом будуть оприлюднені записи виступів і дискусій, що відбудуться на LMF 2023.   

Щоб стати учасником  LMF 2023, необхідно написати на електронну скриньку info@lvivmediaforum.com. Організатори обіцяють сконтактувати й повідомити, чи є змога долучитись до події наживо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY