detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
01.05.2023 19:40
Україна та Хорватія співпрацюватимуть у боротьбі з російською пропагандою та дезінформацією
Україна та Хорватія співпрацюватимуть у боротьбі з російською пропагандою та дезінформацією
Експрезидентка Хорватії: Інформаційна війна в Україні стає все складнішою і набуває масштабів.

Україна та Хорватія домовилися про співпрацю у боротьбі з російською пропагандою і дезінформацією у сферах інформаційної політики, культури, охорони культурної спадщини та диджиталізації..

Це питання обговорили заступники міністра культури та інформаційної політики України Галина Григоренко, Анастасія Бондар, Тарас Шевченко та Катерина Чуєва спільно з експрезиденткою Хорватії Коліндою Грабар-Кітаровіч та послом Республіки Хорватія в Україні Аніцою Джаміч, повідомила пресслужба МКІП.

Посадовці розмовляли, зокрема, про варіанти координації та обміну кращими практиками боротьби з пропагандою та дезінформацією країни-агресора.

«Інформаційна війна в Україні стає все складнішою і набуває масштабів. Після мого візиту в Україну я відвідаю Сполучені Штати і зустрінусь із представниками американської адміністрації та членами Конгресу США, а також із впливовими політиками у Вашингтоні, Нью-Йорку та Бостоні. Тож нові погляди на ситуацію були б дуже корисними для посилення підтримки у боротьбі з російською дезінформацією», — зазначила Колінда Грабар-Кітаровіч.

Нагадаємо, нещодавно очільник Міністерства культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко та представники польського телеканалу «Белсат TV» обговорили можливу співпрацю в питанні протидії російській та білоруській дезінформації.

Фото: МКІП/телеграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY