detector.media
01.05.2023 14:29
11 травня — дискусія Тетяни Трощинської «Не підливати масла у вогонь: як медіа об’єднувати громади, розповідаючи про конфліктні теми»
11 травня — дискусія Тетяни Трощинської «Не підливати масла у вогонь: як медіа об’єднувати громади, розповідаючи про конфліктні теми»
До дискусії запрошують журналістів та журналісток.

У вівторок, 11 травня 2023 року, об 11:00 год онлайн відбудеться регіональна дискусія Тетяни Трощинської, головної редакторки Громадського радіо, фіналістки Премії імені Георгія Ґонґадзе 2022 на тему: «Не підливати масла у вогонь: як медіа об’єднувати громади, розповідаючи про конфліктні теми».

«Журналісти і медіа відіграють ключову роль у вирішенні конфліктів та сприяють пошуку шляхів їх вирішення: як через свої матеріали, так і завдяки дискусіям, які виникають після виходу цих матеріалів. З іншого ж боку, самі журналісти можуть стати причиною появи нових конфліктів у суспільстві, й передумови для цього — дуже різні. Пошук скандальних клікабельних тем, недостатнє розуміння стандартів та етики професії, а також брак інформації, незнання соціальних контекстів, відсутність діалогу між різними групами суспільства можуть призводити до непорозуміння», — повідомляють організатори.

Модератор: Андрій Куликов, голова Комісії з журналістської етики.

Під час вебінару поговоримо про таке:

Обов’язкова реєстрація https://forms.gle/tH4XKyNdHiV47cJr8

Подію організовує Комісія з журналістської етики у партнерстві з Кафедрою журналістики Чернівецького національного університету ім.Юрія Федьковича, Кафедрою журналістики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та ГО «Жінки в медіа».

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY