detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
26.04.2023 14:43
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2023 року
Перемовини з YouTube та піар Стефанчука.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці національного марафону цієї доби працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. В етері транслювали новинні випуски, програму «Герої» та інтерв’ю міністра оборони України Олексія Резнікова, у якому він говорив про одинадцяту конференцію у форматі «Рамштайн». Нагадаємо, що це інтерв’ю вже показували в етері марафону «FreeДом» 22 квітня 2023 року.

Скандальну заяву посла Китаю у Франції, міжнародну допомогу та потреби України у блоці телеканалу «Інтер» обговорили з народним депутатом та головою постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО Єгором Чернєвим («Слуга народу»).

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко коментував перемовини з YouTube щодо падіння переглядів роликів українських медіа про війну. Також із ним говорили про роботу міністерської комісії на території Києво-Печерської лаври.

Крім того, у блоці «Інтера» показали сюжет про візит голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука («Слуга народу»)  до Чехії. Після сюжету Стефанчук особисто долучився до гостьової студії та розповів про свою поїздку і список зустрічей. Нагадаємо, що попередньої доби про візит спікера вже розповідали у блоці «Ради»: було включення журналіста та інтерв’ю зі Стефанчуком. 

Видачу повісток правопорушникам у блоці телеканалу «Ми — Україна» коментував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

До гостьової студії офлайн долучився політичний оглядач та засновник аналітичного центру «Об’єднана Україна» Ігор Петренко, який говорив з ведучими про вибори в США. Зазначимо, що Петренко — мажоритарний бенефіціарний власник телеканалу «Ми — Україна». 

Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк розповідала про відкриття у Полтаві фотовиставки про журналістів на війні «Злочини Росії проти медіа в Україні». А директорка Департаменту культурної спадщини Міністерства культури та інформаційної політики Мар’яна Томин коментувала створення комісії для перевірки Почаївської лаври.


Про ситуацію на передовій та роботу української розвідки у гостьовій студії Суспільного говорили з секретарем РНБО Олексієм Даніловим та радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY