detector.media
23.04.2023 16:48
Маск відреагував на пропозицію Стівена Кінга задонатити гроші для України
Маск відреагував на пропозицію Стівена Кінга задонатити гроші для України
Ілон Маск — Стівену Кінгу: Я пожертвував Україні 100 мільйонів доларів.

Мільярдер та винахідник Ілон Маск відреагував на пропозицію письменника Стівена Кінга задонатити гроші для України. У Twitter Маск заявив, що вже «пожертвував Україні 100 мільйонів доларів».

«Я пожертвував Україні 100 мільйонів доларів, а скільки ви пожертвували? До речі, ми відмовилися від грошей Міністерства оборони», — написав Маск.

Також Маск послався на твіт очільника Мінцифри Михайла Федорова від 24 жовтня з подякою за роботу системи Starlink в Україні.

I’ve donated $100M to Ukraine, how much have you donated?

(We turned down the DoD money btw) https://t.co/wpLa6dTnP6

— Elon Musk (@elonmusk) April 23, 2023

Раніше Стівен Кінг запропонував Маску, який є власником соцмережі Twitter, «віддати його галочку верифікації на благодійність», наприклад, у Фонд Сергія Притули. Притула відреагував на цю пропозицію, публічно подякувавши письменнику та написавши, що його «фонд отримав дуже серйозну рекомендацію».

Починаючи з квітня за синю галочку верифікації користувачі Twitter мали сплачувати 8 доларів кожного місяця. Соцмережа планувала видаляти старі позначки верифікації у тих, хто їх мав раніше. Стівен Кінг був одним з тих, хто розкритикував таке рішення та заявив про незгоду платити.

За даними ЗМІ, Twitter через критику поверне «синю галочку» без сплати за підписку деяким акаунтам, які мають понад мільйон підписників.

Фото: Getty Images

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY