detector.media
23.04.2023 12:26
До 21 травня — набір волонтерів на Docudays UA-2023
До 21 травня — набір волонтерів на Docudays UA-2023
Docudays UA триватиме з 2 по 8 червня 2023 року включно одразу на кількох локаціях Києва та онлайн.

Docudays UA оголошує набір волонтерів на фестиваль документального кіно про права людини.

«Волонтерська робота на фестивалі — це шанс підтримати становлення та стрімкий розвиток громадянського суспільства. Тільки завдяки спільним зусиллям із вами, волонтер(к)ами, ми зможемо донести громаді важливість дотримання прав людини в Україні, цінність культурного розвитку та непорушність критичного мислення. Це також можливість спробувати себе в організації масштабної міжнародної події, зав’язати знайомства з талановитими документаліст(к)ами Європи, Америки та України, здобути практику іноземної мови в спілкуванні з іноземними учасниками й учасницями фестивалю, розвинути комунікаційні та організаційні навички, попрацювати в дружній та професійній команді», — повідомляють організатори.

Організатори обіцяють гнучкий графік, який можна поєднати з навчанням або частковою зайнятістю. Окрім цього, після закінчення фестивалю кожному волонтеру та волонтерці видається сертифікат, що засвідчує участь у події.

У деяких ВНЗ волонтерська діяльність може бути зарахована як виробнича практика (детально про це потрібно дізнатись в деканаті вашого факультету). Організатори забезпечують волонтерів та волонтерок обідами. Також на всіх чекають індивідуальні співбесіди та тренінги.

Щоб приєднатися до команди волонтерів/-ок до 21 травня 2023 року (включно) подайте заявку за посиланням: https://bit.ly/docu-2023-volunteers. Детальніше про умови та можливості, які надає цей досвід, читайте за посиланням.

Docudays UA триватиме з 2 по 8 червня 2023 року включно одразу на кількох локаціях Києва та онлайн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY