detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
21.04.2023 20:37
1+1 media спільно з МЗС запустили тематичне відео із закликом «Зупини Росію, щоб врятувати Землю»
1+1 media спільно з МЗС запустили тематичне відео із закликом «Зупини Росію, щоб врятувати Землю»
Відео присвячено катастрофічним наслідкам для екології, які спричинені вторгненням РФ в Україну.

До Дня Землі, який щороку відзначають 22 квітня, група 1+1 media спільно з Міністерством закордонних справ України запустили тематичне відео про катастрофічні наслідки для екології всього світу, спричинені повномасштабною війною Росії проти України.

Головна ідея відеоролика — ще раз акцентувати увагу на тому, яку шкоду всій планеті завдають своїми діями росіяни.

«Ми сортуємо, переробляємо, відмовляємось. Обираємо eco, green, cruelty-free. Пересідаємо, переходимо на альтернативу, одягаємо вдруге, користуємось знову і знову. Рятуємо, саджаємо, навчаємось…Але цього недостатньо, поки триває війна в Україні. Вторгнення росії несе катастрофічні наслідки для екології України та всього світу»,  йдеться у відео

Як повідомляє «1+1», відеоролик із закликом «Зупини Росію, щоб врятувати Землю» поширюватиметься через дипломатичні представництва, а також — українськомовні та англомовні майданчики групи 1+1 media та ресурси міжнародних партнерів. 

«Щоденно Росія завдає збитків нашій країні, ведучи тактику спаленої землі. Обстрілюючи, знищуючи та мінуючи все на своєму шляху, країна-агресорка наближає суспільство до екологічної катастрофи. І йдеться не лише про наслідки для території України, а й для всього світу. Ми повинні це зупинити», — коментують в 1+1 media. 

Ініціатори акції закликають всіх небайдужих поширювати відео у соціальних мережах українською та англійською мовами. 

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY