detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.04.2023 15:11
СБУ повідомила про підозру пропагандистці з підконтрольного «ДНР» сайту «МОСТ»
СБУ повідомила про підозру пропагандистці з підконтрольного «ДНР» сайту «МОСТ»
За даними правоохоронців, підозрювана супроводжує незаконні збройні формування з березня 2022 року.

Співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру в колабораційній діяльності пропагандистці з підконтрольного угрупованню «ДНР» сайту «МОСТ». Про це пише Інститут масової інформації із посиланням на повідомлення пресслужби відомства.

«Кореспондентка ворожого сайту-сміттярки "МОСТ" систематично здійснює пропагандистську діяльність на користь країни-окупанта та медійну підтримку збройної агресії проти України», — розповіли в СБУ.

За даними правоохоронців, підозрювана супроводжує незаконні збройні формування з березня минулого року. 

«Воєнна кореспондентка» поширює антиукраїнські фейки. Зокрема, підозрювана у своїх матеріалах брехала щодо бойових дій за «Азовсталь» в Маріуполі, «перемог» російських окупаційних військ та дискредитувала ЗСУ. Також колаборантка активно підтримує дії держави-агресора щодо окупації Донецької області, возвеличує кремлівського диктатора. Також вона дає інтерв’ю російським друкованим виданням,  у яких викладає неправдиву інформацію щодо обстрілів окупованих територій Донеччини.

Крім того, зауважують у СБУ, пропагандистка створила телеграм-канал, де висвітлювала проведення псевдореферендуму у 2022 році.

Фото: СБУ

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY