detector.media
19.04.2023 13:22
28 квітня — спільна дискусія «Культура діалогу в медіа: як сприяти гуртуванню замість розбрату»
28 квітня — спільна дискусія «Культура діалогу в медіа: як сприяти гуртуванню замість розбрату»
До участі запрошують журналістів та редакторів українських медіа.

У п’ятницю, 28 квітня, відбудеться спільна дискусія «Культура діалогу в медіа: як сприяти гуртуванню замість розбрату» . Організатори заходу — Єднання заради дії та «Вокс Україна».

«Медіа — один з ключових факторів соціалізації особистості в інформаційному суспільстві. Яка тут відводиться роль діалогу? Якою має бути журналістика, аби уможливлювати взаємодію, взаємозвязок, залучення різних вразливих категорій населення, об'єднання громад, особливо після початку війни і масового внутрішнього переміщення громадян. Чи під час війни це все складніше?», — говориться в анонсі.

Під час дискусії спробують розкрити наступні питання:

Особливий фокус вебінару — інтеграція внутрішньо переміщенних осіб в нових громадах.

Фасилітатор: Андрій Кулаков, програмний директор Internews. Бесіда буде проходити онлайн у Zoom в інтерактивному форматі.  

До участі запрошують журналістів та редакторів українських медіа. Щоб отримати посилання на подію в Zoom, зареєструйтеся за лінком: https://forms.gle/eUegHaYYTSAS6Nh59

Захід відбудеться в межах проєкту «Однакові різні», який громадська організація «Вокс Україна» реалізує за підтримки програми «Єднання заради дії». Вміст є виключною відповідальністю «Вокс Україна» і не обов’язково відображає погляди IREX in Ukraine та Державного департаменту США.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY