detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
13.04.2023 15:11
Харківська міськрада витратить 2,2 млн гривень на піар в онлайн-ЗМІ
Харківська міськрада витратить 2,2 млн гривень на піар в онлайн-ЗМІ
Гроші виділять на публікації про права та обов'язки мешканців у їхніх відносинах з місцевою владою, про культурне життя та житлово-комунальну сферу Харкова.

Харківська міська рада витратить 2 248 582 гривні на просування інформаційних матеріалів про свою діяльність. Визначились переможці тендерів. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на платформу Prozorro.

Так, на просування публікацій міськради про роз'яснення прав та обов'язків мешканців у їхніх відносинах з органами місцевого самоврядування витратять 735 тисяч гривень. Виконуватиме замовлення інформаційна агенція «Статус кво».

Розповсюджуватиме та просуватиме матеріали про культурне життя міста підприємець Андрій Войніцький за 685 тисяч гривень.

Медіагрупа «Об'єктив» розміщуватиме публікації про житлово-комунальну сферу Харкова за 828 582 гривні.

Всього міськрада замовила просування 591 матеріалу — кожне ЗМІ має розповсюдити по 197 публікацій до 15 грудня 2023 року.

Харківська міська рада оголосила вісім тендерів на піар своєї діяльності в медіа 2 січня. Всього планували витратити на розміщення матеріалів 7 мільйонів гривень, проте торги скасували через «неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель».

21 лютого Харківська міська рада оголосила тендер на платформі Prozorro, щоб замовити просування своїх інформаційних матеріалів на радіостанціях за 2,4 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Дніпровська міська рада 1–2 січня 2023 року за результатами торгів виділила 35,33 мільйонів гривень на висвітлення своєї діяльності, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів через медіа.

Фото: Суспільне Харків

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY