detector.media
06.04.2023 16:03
Помер колишній керівник Національної радіокомпанії України Володимир Резніков
Помер колишній керівник Національної радіокомпанії України Володимир Резніков

4 квітня помер Володимир Резніков — колишній керівник Національної радіокомпанії України та заступник генерального директора «Укрінформу».

Про це повідомила у фейсбуці його колишня співробітниця Жанна Міщерська. Некролог про Володимира Резнікова опублікував й сайт «Укрінформ».

Володимир Резніков народився у 1951 році у Лимані на Донеччині.

З вересня 1975 по вересень 1993 року був редактором, заввідділом, заступником головного редактора головної редакції інформації Українського радіо, а також директором Першої програми Українського радіо.

З вересня 1993 по лютий 1995 року був віцепрезидентом Державної телерадіокомпанії України, а з лютого 1995 по липень 1999 року — заступником голови Держтелерадіо України та президентом Національної радіокомпанії України.

Короткий преоід часу з липня 2001 по червень 2002 був першим заступником начальника управління зв'язків з громадськістю, завідувачем сектору розвитку засобів масової інформації, інформаційної та мовної політики Департаменту внутрішньої політики Секретаріату Кабінету Міністрів України.

З березня 2010 року працював заступником генерального директора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ»

В «Укрінформі» він очолив новостворене управління з підготовки інформації на закордон. «В тому, що нині в Укрінформі діє потужна й мобільна система поширення зарубіжної інформації, яка включає креативну діяльність представників агентства в цілому ряді провідних країн світу, є безперечна заслуга і Володимира Резнікова», — йдеться у некролозі агентства.

Володимиру Резнікову було 72 роки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY