detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
06.04.2023 13:00
Нацрада винесла на обговорення підзаконні акти щодо ліцензування, реєстрації структури власності тощо
Нацрада винесла на обговорення підзаконні акти щодо ліцензування, реєстрації структури власності тощо
Після затвердження актів Нацрада розпочне процедури ліцензування та реєстрації.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення  винесла на громадське обговорення 14 підзаконних актів. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 6 квітня.

Після громадського обговорення Нацрада, за словами її члена Олександра Бурмагіна, планує затвердити їх на початку травня.

«Тоді вже можна буде звертатись щодо реєстрації онлайн медіа, друкованих медіа тощо, — сказав він і додав: —  Зараз ми отримуємо багато звернень які хочуть реєструвати онлайн медіа. І в тому числі платформи, які мають власні канали. Але це ми зможемо зробити після затвердження підзаконних актів».

Пунктом 37 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про медіа» передбачено обов’язок Національної ради упродовж трьох місяців з дня набуття чинності закону «Про медіа» затвердити нормативно-правові акти, зразки документів, передбачені законом.

Підзаконні акти, які розробив регулятор:

Щойно регулятор оприлюднить проєкти на своєму сайті, додамо посилання.

Нагадаємо, 31 березня вступив у дію закон «Про медіа». У зв’язку з цим Національна рада з питань телебачення та радіомовлення надала роз’яснення щодо нового закону.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY