detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
31.03.2023 12:27
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 березня 2023 року
Ядерна зброя в Білорусі та російські військовополонені в Україні.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Шестигодинний нічний блок марафону складався з повторів. Традиційно для нічних блоків, у яких працює команда Суспільного, повторили частину етеру попередньої доби та низку інтерв’ю, що  транслювали 18, 19 та 25 березня.

У блоці «Ми — Україна» ситуацію в регіонах України коментували: виконуючий обов’язки голови Сумської обласної військової адміністрації Тарас Савченко, голова Сєвєродонецької військово-цивільної адміністрації Роман Власенко, голова пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков та міський голова Харкова Ігор Терехов

З блогером Володимиром Золкіним у блоці «Інтера» говорили про російських військовополонених та поводження з ними. За словами гостя, Україна дотримується всіх міжнародних правил.

Наживо до гостьової студії «Інтера» долучився політичний коментатор Борис Тизенгаузен, який оцінював, чи підтримав лідер Китаю ідею Росії розмістити ядерну зброю на території Білорусі. 

У вечірньому блоці марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Зокрема, у ньому показали інтерв’ю Яни Брензей з радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком.


Виселення представників Української православної церкви Московського патріархату з території Києво-Печерської лаври у гостьовій студії ICTV/СТБ коментували міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко та ректор Відкритого православного університету й священнослужитель Православної церкви України Георгій Коваленко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY