detector.media
30.03.2023 14:23
6-7 квітня — престур у Львові «Нові можливості української профтехосвіти» від «Інтерньюз-Україна»
6-7 квітня — престур у Львові «Нові можливості української профтехосвіти» від «Інтерньюз-Україна»
Захід присвячений результатам реформи професійної освіти та її потенціалу у відбудові України та розвитку громад.

6-7 квітня 2023 року відбудеться дводенний престур до Львова та області «Нові можливості української профтехосвіти» від «Інтерньюз-Україна».  

До участі запрошуються представники медіа та блогери, захід присвячений результатам реформи професійної освіти та її потенціалу у відбудові України та розвитку громад.

«Попри війну система профтехосвіти розвивається, оновлюється та вдосконалюється, а майбутні випускники профтеху долучаться до відбудови України та розвитку її економічного потенціалу», — повідомляють організатори.

Спікери:

Перший день заходу

Брифінг за участі  стейкголдерів реформи, представників бізнесу та профтеху, обговорення реформи профтехосвіти, етапів її реалізації, досягнень та подальших планів.

Відвідини закладу профтехосвіти Львова, знайомство та спілкування з викладачами та студентами, ознайомлення з навчальним процесом.

Другий день заходу

Виїзна сесія до закладу профтехосвіти Львівської області та підприємства, де відбувається навчальна практика студентів профтеху, знайомство з системою дуальної освіти в закладах профтехосвіти, огляд навчально-виробничого процесу.

Учасникам забезпечують:

Реєстрація за покликанням. Кінцева дата реєстрації: 4 квітня.

Відібрані учасники отримають на електронну пошту запрошення та програму заходу.

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера проєктів ГО «Інтерньюз-Україна» Максима Мазипчука: +380936162986, mmazypchuk@internews.ua.

Престур є складовою комунікаційної кампанії програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України». Програма має на меті надати підтримку у впровадженні реформи профосвіти та модернізації інфраструктури обраних навчальних закладів. Довідка: Реформа професійно-технічної освіти та навчання (ПТО) є  пріоритетом у масштабній програмі реформ, яку здійснює український уряд. Спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії EU4Skills спрямована на підтримку реформи сектору ПТО в Україні. Реформа передбачає адаптація навчання до вимог ринку праці та допомогти молоді й дорослим реалізувати власний потенціал.

Детальніше про програму EU4Skills.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY