detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
30.03.2023 13:33
Нацрада видала тимчасові дозволи на мовлення на ФМ-частотах п’ятьом радіостанціям
Нацрада видала тимчасові дозволи на мовлення на ФМ-частотах п’ятьом радіостанціям
Дозвіл діє упродовж року.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення у період воєнного стану радіостанціям «Армія ФМ», NovaLine, «Радіо Рокс», «Радіо М» та  NewDay. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 30 березня.

«Армія ФМ» тепер має право мовити на частотах: 100,6 МГц у місті Нікополі Дніпропетровської області, 99,3 МГц у місті  Кропивницькому Кіровоградської області, 107,9 МГц у місті Дубровиця та 105,5 МГц у селі Старики Рівненської області.

Харківська радіостанція NovaLine (юридична особа ТОВ «ТРК "Матрікс+"») отримала тимчасовий дозвіл на дві частоти: 88,9 МГц у місті Золочіві Богодухівський район та 89,8 МГц у місті Липці Харківська.

Радіостанція «Радіо М» (юридична особа ТОВ «ТРК «Можливість») зі Слов’янська зможе мовити у  період дії воєнного стану в Україні на частоті 102 МГц у місті Івано-Франківськ. А NewDay (юридична особа ТОВ «Коростень рекорд ФМ») з Коростеня на частоті 102 МГц у Бердичеві Житомирської області. А «Радіо Рокс» (юридична особа — ПП Фірма «Лямін») отримало частоту 102,2 МГц у Рівному.

Нагадаємо, на минулому засіданні, 23 березня, регулятор видав тимчасовий дозвіл на мовлення у Сумах на частоті 92,9 МГц NovaLine (юридична особа ТОВ «ТРК "Матрікс+"») з Харкова.

Фото скріну взяте з сайту Нацради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY