detector.media
28.03.2023 18:03
20 – 22 квітня — триденний тренінг «Свобода слова в умовах війни: що потрібно знати журналісту під час виконання своїх професійних обов’язків»
20 – 22 квітня —  триденний тренінг «Свобода слова в умовах війни: що потрібно знати журналісту під час виконання своїх професійних обов’язків»
Участь у тренінгу безкоштовна, по завершенню занять учасники й учасниці отримають сертифікати про успішне навчання.

З 20 по 22 квітня 2023 року в  Івано-Франківську відбудеться триденний тренінг для медійників і медійниць «Свобода слова в умовах війни: що потрібно знати журналісту під час виконання своїх професійних обов’язків» від «Платформи прав людини».  

Під час занять учасники дізнаються:  

Протягом двох днів медіаюристи й адвокати «Платформи прав людини» навчатимуть особливостям безпечної роботи журналістів і журналісток в Україні під час дії правового режиму воєнного стану. Учасники й учасниці зможуть потренуватися застосовувати отримані знання на практиці.

Третій день навчання буде присвячений обговоренню нового закону «Про медіа», який вступає в силу вже 31 березня. Про особливості застосування цього  документа розкаже експерт, який безпосередньо працював над розробкою закону, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Олександр Бурмагін. 

По завершенню занять учасники й учасниці отримають сертифікати про успішне навчання.    

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори компенсують витрати на проїзд, забезпечать проживанням у готелі та харчуванням.

Заявки можна подати до 18.00 понеділка, 10 квітня, за посиланням.

Відібрані учасники й учасниці отримають лист-запрошення з програмою тренінгу і місцем його проведення. 

Навчання реалізується за фінансової підтримки Офісу Freedom House в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY