detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
27.03.2023 18:30
Координаторка проєктів в Українському ПЕН Оксана Мамченкова приєдналася до команди німецької неурядової організації n-ost
Координаторка проєктів в Українському ПЕН Оксана Мамченкова приєдналася до команди німецької неурядової організації n-ost
Тепер вона координуватиме проєкт The Europe-Ukraine Desk про створення професійної спільноти медійників з України та Болгарії, Іспанії, Італії, Німеччини, Угощини і Франції.

Координаторка Премії імені Георгія Ґонґадзе та кураторка Дискусійного ПЕН-клубу Оксана Мамченкова долучилася до команди німецької неурядової організації n-ost. Про це вона повідомила на власній фейсбук-сторінці.

«Друзі, є новина. Приєдналась до команди n-ost і координуватиму проект The Europe-Ukraine Desk. Це проект про створення професійної спільноти медійників з України та Болгарії, Іспанії, Італії, Німеччини, Угощини і Франції. Про співпрацю і створення матеріалів про Україну для медій цих країн. Про протидію російським наративам зрештою», — повідомила Мамченкова. 

Вона також додала, що продовжуватиме співпрацювати з Премією Ґонґадзе та ПЕН, оскільки має щодо цих проєктів «ще трохи справ і планів».

У 2008-2019 роках Оксана Мамченкова працювала в журналістиці. Спершу була редакторкою стрічки новин, а згодом — журналісткою та редакторкою рубрик культури в журналах «Корреспондент» і «НВ», а також на сайті «Українська правда». Окрім того, дописувала для видань The Ukrainians, LB.ua, «Платформа», «Збруч» та інших. Була редакторкою блогів на сайті «НВ» та довгих текстів у виданні про бізнес MC.Today.

У 2019 році Мамченкова стала координаторкою Премії імені Георгія Ґонґадзе та Дискусійного ПЕН-клубу. 

Фото: Оксана Мамченкова/фейсбук 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY