detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
26.03.2023 17:13
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 березня 2023 року
Регулювання інтернету та літній час.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Шестигодинний нічний блок марафону, у якому працювали команди ICTV та СТБ, складався з повторів.

Директор «Українського інституту майбутнього» Вадим Денисенко у блоці «Ради» говорив про результати візиту Сі Цзіньпіна до Москви, ракетний потенціал Росії та візит Путіна до тимчасово окупованого Маріуполя. За словами Денисенка, поїздка президента Росії в Маріуполь свідчить, що Путін боїться.

Ситуацію на передовій коментували начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пресофіцер Комендатури оборони Херсона Дмитро Плетенчук та військовий оглядач Ігор Романенко.

Про ситуацію в Києво-Печерській лаврі та виселення з території заповідника представників Української православної церкви Московського патріархату в гостьовій студії «Ради» розповідав народний депутат Павло Бакунець («Довіра»). Зокрема, він переконував, що йде боротьба проти кремлівських агентів, православна церква може бути лише українською, а кожен українець має допомагати армії. 

З керівником з розвитку політики у сфері телекомунікацій Мінцифри Тарасом Стеценком у блоці «Ради» говорили про державне регулювання швидкості інтернету. Попередньої доби він уже розповідав про цю ініціативу у блоці телеканалу «Ми — Україна». Також у блоці «Ради» показали інтерв’ю з провідним інженером Чорнобильської атомної електростанції Валерієм Семеновим.

Перехід на літній час у блоці Суспільного коментували директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко та сомнологиня Дар’я Пилипенко.


Про те, скільки триватиме війна, у блоці «1+1» говорили з журналістом Денисом Казанським, військовим оглядачем Павлом Нарожним та виконавчим директором фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Петром Бурковським.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY