detector.media
24.03.2023 21:19
Уряд працює над стратегією ветеранської політики, яка включатиме і інформаційну складову
Уряд працює над стратегією ветеранської політики, яка включатиме і інформаційну складову
Ганна Маляр: Вважаю, що ветерани самі і є найкращою комунікацією. Нічого більш переконливого ніж їхні історії успіху — немає.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Кабмін працює над стратегією ветеранської політики, яка включатиме шість напрямків, зокрема і інформаційний.

«Уряд працює над стратегіями ветеранської політики, яка включатиме такі напрями: забезпечення економічної свободи, забезпечення житлом, соціальна допомога і адаптація, освітні послуги, медичні послуги, відповідна інформаційна політика», — написала Маляр у фейсбуці.

Стосовно інформаційної політики щодо ветеранів, Маляр зазначила, що їхні «історії успіху є найкращою темою для комунікації з суспільством», а найкраща комунікація для держави — це комунікація ветеранів з підростаючим поколінням. За словами Маляр, «їх досвід і приклад — неоціненний».

Читайте також

Нагадаємо, державною стратегією в питаннях соціального захисту ветеранів опікується Міністерство у справах ветеранів України. В Україні також праює інформаційний ресурс «е-Ветеран», який створено на базі Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Фото: Ганна Маляр/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY