detector.media
24.03.2023 10:59
«Ранок у великому місті» повертається в етер. Шоу показуватимуть одразу на трьох телеканалах
«Ранок у великому місті» повертається в етер. Шоу показуватимуть одразу на трьох телеканалах
Програма виходитиме з вівторка по пʼятницю — з 7:00 до 8:00 в ефірі телеканалів ICTV2, СТБ та Нового каналу.

Ранкова програма «Ранок у великому місті» повертається в етер, шоу показуватимуть одразу на трьох телеканалах, —  ICTV2, СТБ і Новому каналі.  Про це повідомляє пресслужба StarLight Media.

Премʼєру передачі, що раніше виходила на телеканалі ICTV, покажуть 28 березня —  у новому обʼєднаному форматі і з новими ведучими.  

Ведучими програми «Ранок у великому місті» стануть Юлія Зорій, Григорій Решетник, Надія Матвєєва, Роман Міщеряков, Сергій Лиховида і Григорій Герман.

«Ми обʼєдналися з іншими каналами нашої групи СТБ та Новим каналом для того, щоб цей ранок був дійсно у великому місті. Наші канали мають різнопланові аудиторії і охоплюють глядачів різного віку по всій країні. Зараз ми переконалися у силі єднання, тому задля перемоги обʼєднались і наші редакційні команди холдингу. Ми хочемо, щоб кожен глядач знайшов щось цікаве для себе, тому тепер улюблені ведучі трьох основних каналів країни будуть зустрічати ранок разом», — розповідає виконавчий продюсер «Ранку у великому місті» Дмитро Слободян.

У програмі обіцяють висвітлювати актуальні події у світі та в Україні,  серед усього особливу увагу програма приділятиме темі здоров’я і розповідатиме про оздоровчі практики, сучасні тенденції здорового способу життя та дієві методи фізичного і емоційного відновлення.

«Окрім психологічної і емоційної підтримки, ведучі проливатимуть світло на найрізноманітніші теми —  від новітніх технологій, культури до історій з життя українських та світових зірок…Разом з експертами ведучі говоритимуть, як в умовах війни кожен із нас зможе подолати наслідки стресу, справитися з тривожністю, емоційним вигоранням, занепадом сил і  відновити здоров'я», — повідомляє медіагрупа.

Ранкова інформаційно-розважальна програма «Ранок у великому місті» стартувала в етері телеканалу ICTV  у 2015 році.  

Після повномасштабного вторгнення ICTV почав показувати спільний телемарафон, частина команди «Ранку у великому місті» знайшла роботу на новому напрямку: виробляє контент для російськомовного марафону «FreeДом». Частина працівників пішла воювати, зокрема ведучий «Ранку» Павло Казарін і спеціальний кореспондент із міжнародної тематики Юрій Мацарський. 

Фото: StarLight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY