detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
23.03.2023 14:53
Нацрада дозволила змінити логотип Paramount Comedy на Comedy Central і додала до переліку адаптованих ще один іноземний канал
Нацрада дозволила змінити логотип Paramount Comedy на Comedy Central і додала до переліку адаптованих ще один іноземний канал
Дозволений для ретрансляції азербайджанський канал AzTV.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію компанії ТОВ «Віжн медіа» через зміну логотипа каналу Paramount Comedy. Таке рішення регулятор прийняв під час засідання 23 березня.

Канал змінив назву на Comedy Central. У березні ребрендинг каналу розпочала медіагрупа «1+1». Paramount Comedy — це українська адаптація міжнародного каналу Comedy Central. Група прийняла рішення повернутися до міжнародного бренду, під яким мовник виходить у європейських країнах. При цьому контент каналу не зміниться.

Телеканал замінить Paramount Comedy та буде присутній у більшості типів прийому: на ОТТ-платформах, у пакетах оператора супутникового зв’язку Viasat та в кабельному ефірі.

Нагадаємо, «1+1» запустила Paramount Comedy у 2017 році. Сигнал каналу транслюється через супутник «Astra A4» та закодований системою умовного доступу «Verimatrix». Генеральний продюсер каналу — Оксана Петришин.

Також на цьому ж засіданні регулятор доповнив Перелік програм іноземних телерадіоорганізацій, що ретранслюються, азербайджанським каналом AzTV.  Це інформаційно-розважальний мовник, який виходить цілодобово азербайджанською мовою. Також на прохання правовласника було змінено логотип іспанського каналу FlixSnip — тепер його виконано замість світло-блакитного в помаранчевому кольорі.

Нагадаємо, торік Національна рада з питань телебачення та радіомовлення виключила з Переліку програм іноземних телерадіоорганізацій, що ретранслюються, іноземний телеканал Paramount. Канал виключений із переліку на прохання представника правовласника. У заяві, поданій до регулятора, компанія-правовласник вказала, що канал йде з українського ринку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY