detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
21.03.2023 16:06
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 20 березня 2023 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 20 березня 2023 року
Візит Сі Цзіньпіна до Москви та ордер для Путіна.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «Інтер», «1+1».

З російською політичною оглядачкою Ольгою Курносовою у блоці телеканалу «FreeДом» говорили про репресії в Росії та військову цензуру. За її словами, Путіна зможуть арештувати лише за умови, якщо у країні зміниться влада. Але ордер на арешт Путіна від Міжнародного кримінального суду якраз має цю зміну пришвидшити. На думку Курносової, роскільки еліти розуміють, що ніякі санкції з держави не знімуть, поки діє ордер.

Пізніше це включення повторили ще раз: у проміжку з 11:38 до 11:58. Курносова так часто долучається до етерів марафону «FreeДом», що могла б претендувати на позицію ведучої чи бодай власну рубрику.

Академічний директор Центру публічної дипломатії Олексій Полегкий у гостьовій студії телеканалу «FreeДом» коментував візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до Москви та його зустріч з президентом Росії. Полегкий вважав, що ордер на арешт Путіна стратегічно не вплине на зустріч, оскільки в Китаю зберігаються економічні інтереси в Росії, зокрема й зацікавленість у дешевій сировині.

У блоці «Інтера» зустріч Путіна та Сі Цзіньпіна коментували експерт «Української асоціації китаєзнавців» Дмитро Єфремов та політкоментатор Антон Кучухідзе.

Російський політик Леонід Гозман у гостьовій студії «Інтера» говорив про ордер Міжнародного кримінального суду для Путіна та російську пропаганду. Розмова  тривала понад 20 хвилин.

Намагання росіян обійти санкції у блоці «1+1» коментував казахський журналіст та опозиціонер Айдос Садиков. Також про санкції проти Росії говорили з радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком, який провів в етері понад 25 хвилин.

Візит Сі Цзіньпіна до Москви у блоці телеканалу «1+1» коментували російський публіцист Андрій Піонтковський та політичний коментатор Ігор Петренко.


З журналістом «УНІАН» Романом Цимбалюком у блоці телеканалу «1+1» говорили про російську пропаганду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY