detector.media
21.03.2023 11:32
Starlight Media разом з Gaumont розпочали зйомки серіалу «Перевізниця»
Starlight Media разом з Gaumont розпочали зйомки серіалу «Перевізниця»
Українські глядачі побачать прем’єру серіалу на телеканалі СТБ в 2024 році.

У п’ятницю, 17 березня, Starlight Media разом з Gaumont розпочали зйомки серіалу «Перевізниця». Зйомки  проходитимуть у Києві та області. Про це повідомляє пресслужба Starlight Media.

Головну роль в серіалі зіграє українська акторка Анастасія Карпенко, відзначена нагородою за кращу акторську гру на Міжнародному кінофестивалі в Локарно (2022). Українські глядачі побачать прем’єру серіалу на телеканалі СТБ в 2024 році. Шоуранер проєкту — Євген Тунік.

Серіал Перевізниця (In her Car) — це 10-серійна драма, заснова на реальних подіях перших тижнів повномасштабної війни РФ проти України. Вона розповідає історію українки, що працювала психологом, але змінила свою професію під час війни.

«В дні, коли мільйони українців вимушено полишали свої домівки, вона залишається в країні і стає перевізнецею. Кожен пасажир її автівки проходить своєрідну терапію, перш ніж дістатися пункту призначення», — говориться у пресрелізі.

Окрім «Перевізниці», медіагрупа також працює над препродакшеном ще кількох серіалів, що здобули підтримку іноземних партнерів. Ці проєкти невдовзі будуть анонсовані.

Нагадаємо, 17 березня в Києві стартувало фільмування серіалу Film. ua Group «Ті, що залишились» про події, які відбулися в столиці та області в перші тижні російського вторгнення 2022 року. 

6-серійний серіал створюється Film. ua Group у партнерстві з німецькою студією і дистрибутором Red Arrow Studios International. 

Фото: пресслужба Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY