detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
18.03.2023 22:54
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 березня 2023 року
«Рада» у суді та Реєстр зрадників.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Інтера» показали новий випуск рубрики Дмитра Чистякова «Обличчя». Ведучий говорив з авторкою культурознавчого проєкту Tour de Ukraine Валерією Мікульською. Ще чотири години етерного часу складались із повторів.

Блок «1+1» розпочався з повтору частини випуску «Нічної варти», який транслювали 14 березня.

З головною редакторкою сайту руху «Чесно» Іриною Федорів у гостьовій студії «1+1» говорили про Реєстр державних зрадників, який створювався, аби виявити усіх, хто підтримує чи підтримував Росію. Нагадаємо, що команда «Детектор медіа» також ідентифікувала та збирала на «Дошці ганьби» тих, хто підтримав війну Росії проти України.

Команда телеканалу «Рада», надихнувшись ідеєю створення міжнародного трибуналу для Росії, організувала виїзну гостьову студію в залі суду. Там працювали ведучі Тетяна Гончарова та Максим Зборовський, а також Ольга Нємцева й Назар Довгий. Паралельно працювала класична студія, яку вели Ганна Гомонай та Вадим Колодійчук.


Наживо до судової гостьової студії завітали головний консультант кабінету керівника Офісу президента України Олег Гавриш та народна депутатка Марія Мезенцева («Слуги народу»). Також цього дня у гостьових студіях говорили ще з чотирма народними депутатами: Євгенією Кравчук, Ларисою Білозір та Іриною Борзовою зі «Слуги народу» та Ахтемом Чийгозом із «Європейської солідарності».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY