detector.media
17.03.2023 13:37
Starlight Media відновила роботу проєкту smachno.ua
Starlight Media відновила роботу проєкту smachno.ua
На Smachno.ua буде практичний інтерфейс для пошуку рецептів за категоріями.

Медіагрупа Starlight Media перезапустила кулінарний сайт smachno.ua. Проєкт розповідає про сучасні рецепти приготування страв і популяризує українську кухню.

«Тут буде територія для жінок і чоловіків, які люблять готувати, стежать за кулінарними тенденціями, цікавляться рецептами відомих професіоналів, завжди у пошуку цікавих блюд, але й автентичні українські страви їм також до смаку. Страви, представлені на сайті, готують із доступних продуктів, які можна знайти в кожному супермаркеті», — повідомляє медіагрупа.

На Smachno.ua відвідувачі знайдуть доступні рецепти ефірних програм телеканалу СТБ і Нового каналу: «МастерШеф», «Все буде смачно«, «На ножах», «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком» тощо. Своїми кулінарними рецептами та секретами ділитимуться найпопулярніші мастершефи країни: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Євген Клопотенко, Тетяна Литвинова, Ольга Мартиновська, Єлизавета Глінська та інші відомі шеф-кухарі.

Керівниця проєкту smachno.ua — Оксана Жучок, яка має понад 15 років роботи в кулінарних виданнях: 

«Приготування їжі — це завжди про творчість. Наша мета — зробити так, щоб Smachno.ua викликав у користувачів довіру, натхнення куховарити та позитивні емоції. Ми хочемо надати Smachno.ua, який існує вже багато років, нового дихання. Українські страви відомі на весь світ своїми смаковими якостями. То ж ми, українці, по праву можемо пишатися національною кухнею, однією з найрізноманітніших кухонь світу. Smachno.ua буде розвивати українську кухню та знайомити іноземних відвідувачів із кулінарним надбанням України», — прокоментувала керівниця проєкту Оксана Жучок.

На Smachno.ua буде практичний інтерфейс для пошуку рецептів за категоріями, популярні рубрики «Страви для дітей», «Заготовки в морозилку», «Приготування страв у розумній техніці», страви від найвідоміших кулінарів із відеоінструкцією.

Smachno.ua має українську версію. У планах — англійська та польська версії. 

Команда проєкту популяризуватиме контент smachno.ua на додаткових майданчиках — YouTube, Facebook та Tik-Tok.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY