detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
17.03.2023 11:21
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 березня 2023 року
ChatGPT у «Дії» та благодійність Пінчука.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Перший заступник голови Нацради з питань телебачення та радіомовлення Валентин Коваль у блоці телеканалу «Рада» розповідав про свій візит до Відня та участь у заході ОБСЄ щодо свободи медіа. Протягом дев’яти хвилин етерного часу він говорив про конференцію, співпрацю з ОБСЄ та Закон про медіа.

Премію «Оскар» та перемогу фільму про Навального у гостьовій студії «Ради» коментувала народна депутатка України Ірина Констанкевич («За майбутнє»). 

Серед політичних коментаторів, яких регулярно запрошують до гостьових студій «Ради», цього дня включались: Микола Давидюк, Дмитро Васильєв, Ігор Попов, Олексій Буряченко та Іван Ус.

Декілька разів у блоці телеканалів ICTV та СТБ показували сюжет про відкриття реабілітаційного центру Recovery. Коментував відкриття Віктор Пінчук, якого протитрували як бізнесмена та засновника центру. Нагадаємо, що він також власник ICTV та СТБ. 

Керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік розповідав у блоці телеканалу «Ми — Україна» про впровадження штучного інтелекту ChatGPT у застосунок «Дія».

Ситуацію на фронті у гостьовій студії «Ми — Україна» коментували представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький, речник Східного угрупування військ Сергій Череватий, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пресофіцер Комендатури оборони Херсона Дмитро Плетенчук та військовий коментатор Олександр Мусієнко. Останній долучається до нацмарафону майже щодня. За 16 днів березня його включали до гостьових студій різних телеканалів десять разів.


Наприкінці доби санкції проти Росії та бюджет України у рубриці «Акцент» телеканалу «Інтер» обговорили з головою Центру економічної стратегії Глібом Вишлінським та народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY