detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
16.03.2023 15:15
Благодійний фонд «Голоси дітей» розпочинає програму сторітелінгу з елементами арттерапії для підлітків
Благодійний фонд «Голоси дітей» розпочинає програму сторітелінгу з елементами арттерапії для підлітків
Менторкою програми стала кінорежисерка Марися Нікітюк.

Благодійний фонд «Голоси дітей» спільно з кінорежисеркою Марисею Нікітюк оголосили про початок набору учасників у програмі сторітелінгу з елементами арттерапії. Участь в курсі можуть безкоштовно взяти підлітки від 13 до 16 років.

«Метою є допомогти дітям навчитися оформлювати свої переживання в історіях через написання коротких сценаріїв для кіно. Ми хочемо навчити дітей створювати історії про них, їхнім голосом, щоб їхні переживання, емоції, радості і страждання змогли вплестись в одну велику потужну історію боротьби Добра зі Злом», — йдеться у повідомленні організаторів програми.

У своєму фейсбук-дописі менторка курсу Марися Нікітюк уточнила, що навчання відбуватиметься онлайн і триватиме три місяці. Вона також додала, що роботу з учасниками освітньої програми супроводжуватиме психолог, а у навчанні будуть передбачені елементи арттерапії.

Подати заявку на участь можна за цим посиланням. Перша зустріч учасників програми запланована на 1 квітня 2023 року.

Благодійний фонд «Голоси дітей» з 2015 року надає психологічну та психосоціальну допомогу дітям, які постраждали від війни. Також фонд надає екстрену допомогу українським біженцям; створює осередки для проведення групових занять з дітьми, які були евакуйовані з-під обстрілів; забезпечує індивідуальну допомогу сім'ям з дітьми, які постраждали від війни.

Фото: Благодійний фонд «Голоси дітей» / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY